ადმინისტრაცია
კულტურული მემკვიდრეობა
ტრანსპორტი
მოგზაურობა
მთავარი
ადმინისტრაცია
კულტურული მემკვიდრეობა
ტრანსპორტი
მოგზაურობა
უსაფრთხოება და რეკომენდაციები
კანონმდებლობა
ვიზიტორის დღიური
გალერეა
მთავარი
ადმინისტრაცია
კულტურული მემკვიდრეობა
ტრანსპორტი
მოგზაურობა
უსაფრთხოება და რეკომენდაციები
კანონმდებლობა
ვიზიტორის დღიური
გალერეა
ბალახეული საჭმელი
ჩავე
ჩ ა ვ ე: ჩავეს ბალახს ზაფხულში დაჰკრეფენ, დასწვნენ და დაჰკიდებენ საჩეხებში. გახმება და იყენებენ სასურველ დროს ზამთარში თუ ზაფხულში. ჩავის ბალახებია:ღოლო, დუცი,პიდნა,ვაშლის სუნას, ხარნუყას ბუერას ,სვინტრას და სხვა.
გამშრალ ბალახებს მოხარშავენ შეაზავებენ მარილით და ქონით. ზოგი გამშრალ ხორცსაც (ყაღი) უკეთბს.