ადმინისტრაცია
კულტურული მემკვიდრეობა
ტრანსპორტი
მოგზაურობა
მთავარი
ადმინისტრაცია
კულტურული მემკვიდრეობა
ტრანსპორტი
მოგზაურობა
უსაფრთხოება და რეკომენდაციები
კანონმდებლობა
ვიზიტორის დღიური
გალერეა
მთავარი
ადმინისტრაცია
კულტურული მემკვიდრეობა
ტრანსპორტი
მოგზაურობა
უსაფრთხოება და რეკომენდაციები
კანონმდებლობა
ვიზიტორის დღიური
გალერეა
ცხვრის ხორცისგან მომზადებული საჭმელი
ყაურმა
მსუქან ცხვრის ხორცს დაჭრიან, ქვაბში ჩაყრიან, ორ ქიტ (ღრმა კოვზი) წყალს დაასხამენ და ისე მოიხრაკება თავის ქონში, რომელსაც ის გაუშვებს. მარილსაც უშვრებიან.
ყაურმა არის: ცხვრის, ძროხის და ნადირის.
თუ ცხვარი დაეხოცათ და სახლში ვერ მოიტანეს, მაშინ იქვე „მოაყაურმებენ“და ცხვრისავე ფაშვში შეინახავენ (ერთი მოყაურმებული ცხვარი თავის ფაშვში ჩადის თავ-ფეხის გარდა), ოჯახში მიიტანენ, ინახება რამდენიმე თვე.